Zakaj izbrati Neocell?

NeoCell – številka 1 na svetu za kolagen. NeoCell je najbolj priljubljena in cenjena znamka za izdelke iz kolagena v svetovnem merilu.


  • Danes je NeoCell vodilna blagovna znamka za kolagen v svetovnem merilu. Medtem, ko se je obseg proizvodnje NeoCella v zadnjih letih močno povečal, je ena stvar, ki se do sedaj ni spremenila – njihova zavezanost k iskanju najbolj učinkovitih prehranskih dodatkov na osnovi kolagena.
  • NeoCell vam zagotavlja, da doza vsake aktivne sestavine v izdelku zagotavlja najvišjo stopnjo funkcionalne bioaktivne podpore, ki pogosto presega ponudbe naših konkurentov za desetkrat.

NeoCell – podjetje, ki se od svoje ustanovitve ukvarja samo s kolagenom

Podjetje NeoCell je leta 1998 ustanovil Al Quadri na podlagi neverjetne osebne izkušnje. Po srčnem napadu je Al pretrpel trojno bypass operacijo in okrevanje, ki je bilo težko in počasno. Njegove mišice so oslabele (atrofirale) in njegova običajna energija je izginila. Al je kmalu doumel, da je njegova prihodnost odvisna od tega kako uspešno bo uspel vzpodbuditi lasten potencial telesa za samozdravljenje in pomladitev.

Med proučevanjem celostnih terapij, je po naključju naletel na kolagen. Al je spoznal, kako izjemno pomembno vlogo ima kolagen pri krepitvi in obnovi izgubljene mišične mase in vezivnega tkiva. V samo nekaj tednih si je Al popolnoma opomogel in ponovno pridobil nazaj svojo izgubljeno vitalnost.

Ko je Al okreval, je dokončno razumel kako kolagen stimulira v telesu lastne regenerativne sisteme, kar omogoča hitro okrevanje. Za Ala to ni bil le čudež. To je postalo njegovo življenjsko delo, saj je želel, da bi njegove izkušnje in izjemne lastnosti kolagena bile dostopne vsakomur. Njegov cilj je bil ustvariti izdelke, ki bi ljudem omogočili, da živijo bolj mladi in daljše življenje z obilico energije in dobrega počutja. Tako se je rodilo podjetje NeoCell, ki je v družinski lasti. Podjetje je raziskovalno naravnano s ciljem, da trgu ponuja samo najboljše izdelke, ki temeljijo na kolagenu.

NeoCell – najbolj biološko razpoložljiv kolagen vrhunske kvalitete

Od ustanovitve naprej, NeoCell nenehno izboljšuje proizvodne procese, tako, da kupcem ponuja najbolj biološko razpoložljiv in bioaktiven kolagenski peptid na trgu.

Milijoni ljudi po celem svetu zaradi prizadevanj NeoCella živi bolj mladostno življenje.

Danes je NeoCell blagovna znamka št. 1 za kolagen v svetovnem merilu. Medtem, ko se je obseg proizvodnje NeoCella v zadnjih letih močno povečal, je ena stvar, ki se do sedaj ni spremenila – njihova zavezanost k iskanju najbolj učinkovitih prehranskih dodatkov na osnovi kolagena.

10x boljša absorbcija od konkurenčnih izdelkov!

“Naš osnovni cilj in zaveza je proizvodnja zdravega kolagena z najvišjo kakovostjo in kolagenu sorodnih izdelkov.

Naši proizvodni obrati se nahajajo v južni Kaliforniji. Za proizvodnjo kolagena smo razvili in zaščitili kot blagovno znamko posebne encimske procese – vsi naši kolagenski izdelki so tako standardizirani za maksimalno absorbcijo.

Zagotavljamo vam, da doza vsake aktivne sestavine v izdelku zagotavlja najvišjo stopnjo funkcionalne bioaktivne podpore, ki pogosto presega ponudbe naših konkurentov za desetkrat.”

Izdelki NeoCell so dobitnik številnih priznanj.

Beri naprej: Kaj je kolagen?

Košarica
Scroll to Top