Vidni rezultati že po 3 tednih jemanja

NeoCell zagotavlja vidne rezultate v povprečju že po 3 tednih jemanja. Zahvaljujoč odlični absorbciji, nudijo NeoCell kolagenski izdelki hitre rezultate. Težko boste na tujih spletnih forumih našli izdelke z več zadovoljnimi uporabniki, kot so to uporabniki NeoCellovih izdelkov. Debelejši lasje, manj gub, sijoča in elastična koža, čvrsti nohti – vse po samo 3 tednih jemanja. Preberite si izjave kupcev, ki so že preiskusili NeoCell kolagen.

Spodnje izjave so resnične in niso izmišljene! Povzete in prevedene so iz tujih spletnih forumov.


Navdušena!
Odločila sem se preizkusiti NeoCell Super kolagen v prahu, da vidim, če mi lahko pomaga pri moji suhi koži in polti. Kolagen uporabljam že nekaj mesecev. Moja koža je precej mehkejša in celo lasje so se izboljšali. Kolagen v prahu vzamem vsako jutro skupaj s sveže iztisnjenim pomarančnim sokom približno 30 minut pred zajtrkom.Debelejši lasje že po 3 tednih jemanja!

Kolagen v prahu jemljem 3 tedne in že zdaj so moji lasje debelejši. Imam zelo tanke lase in zelo hitro opazim razliko. Opazila sem tudi, da so nohti močnejši. Nadaljevala bom z jemanjem in komaj čakam, kakšni bodo rezultati po nekaj mesecih jemanja.


Poln in napet obraz!
Preden sem začela jemati kolagen, sem imela razcepljene nohte, poškodovane lase in tanke gubice po obrazu. Po samo 3 tednih jemanja so se nohti že nehali cepiti, lasje izgledajo gostejši (in nisem zamenjala šampona ali balzama) in celo začela sem izgubljati telesno težo. Moj obraz izgleda bolj poln in napet, vendar ne debel. Gube okoli oči se zmanjšujejo vsak dan. Koža na obrazu je bolj elastična. Ta izdelek je super in lahko potrdim, da deluje.


Izginile so bolečine v hrbtu in lakota
Ne samo, da je bolečina v hrbtu popolnoma izginila, opažam, da so lasje debelejši in tudi koža izgleda lepša. Prav tako opažam, da nisem več lačna kot prej.Videti sem mlajša!
Ne morem verjeti kako hitro in učinkovito delujejo te tablete. Moj mož je opazil po približno 2 tednih jemanja, kako mehko kožo imam po celem telesu. Videti sem mlajša in super je, da sem končno odkrila sredstvo, ki pomaga proti gubam. Poleg tega veliko telovadim in opazila sem, da se je moj čas okrevanja po tretmajih bistveno skrajšal. To so kot čudežne tablete, ki jih nikdar ne bom prenehala jemati. Stara sem 45 let in poskusila sem mnogo izdelkov (tablete in kreme) in z nobenim niti približno nisem imela takšnih uspehov, kot z NeoCell kolagen tabletami. Hvala NeoCell!


Suha in trda koža na petah
Poskusila sem vse, da bi ublažila suhost in trdost kože na petah. Koža je bila tako suha, da se je dejansko luščila sama od sebe. Poskusila sem s kokosovim oljem, karitejevim maslom in dragimi vlažilnimi kremami, vendar brez uspeha. Potem sem začela uporabljati NeoCell kolagen – kakšna razlika! Nisem človek, ki se zlahka navduši nad čim, vendar ta izdelek je nedvomno pomagal navlažiti mojo kožo, še posebej moje pete. Prav tako opažam razliko na laseh, ki so gostejši in manj suhi.


Stara sem 58 let, ljudje pa mislijo, da sem blizu 40 let!
Odkar jemljem NeoCell kolagen, moja koža iz dneva v dan postaja mlajša in telo bolj gibljivo. Stara sem 58 let in praktično brez povešene kože. Ljudje mislijo, da sem v resnici stara blizu 40 let.


Vse v vašem telesu potrebuje kolagen!
Ta izdelek jemljem za svoje kosti, kožo in nohte. Vse v vašem telesu potrebuje kolagen. Mislim, da bi kolagen moral jemati vsakdo po 30.letu starosti. Prav tako jemljem hialuronsko kislino. Kolagen nujno vzemite na prazen želodec – 30 minut pred jedjo. Najboljše deluje zjutraj.


 

Beri naprej: Zakaj izbrati Neocell?

 

Košarica
Scroll to Top